Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Roompot Beach Resort Agde scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 185 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.9
  • Gastvrijheid
    9.2
  • Kindvriendelijkheid
    8
  • Onderhoud
    9.2
  • Schoonmaak
    8.7
  • Service point
    9.2
  • Vakantieverblijf
    9
  • Zwembad
    8.6

Bekijk 185 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juni 2024

Super vriendelijk medewerkers. Het park is verder ruimtelijk opgezet en van goede kwaliteit. Erg tevreden! ◡̈

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Ad Swinkels
Datum: 08 juni 2024

We hebben een heerlijke vakantie gehad en nog 2 dagen bij kunnen boeken op het park.
Enige minpuntjes was het zitbanken binnen,zit voor geen meter.
En helaas geen inductie kookplaat,wat we wel verwacht hadden in zo’n modern mooi park.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2024

Zeer goed verzorgd park op een zeer goede locatie

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2024

We hebben een heerlijk verblijf gehad! We misten wel een stofzuiger in ons huisje, zeker met al die pluisjes op het park dan krijg je op den duur slecht je huisje schoon. Het zou leuk zijn om iets van een kleine glijbaan of iets te hebben voor kinderen bij het zwembad. Voor de rest was alles super, vriendelijk personeel!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    7
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Michael Brons
Datum: 21 mei 2024

Het ligt op een prettige locatie , rustig en op loopafstand van de boulevard van le Grau dÁgde. We zijn al heel veel keren op verschillende Roompotparken geweest zowel in Nederland als buiten Nederland. Die in Duitsland aan de Moesel (Eidiger Eller) als deze in Agde springen er absoluut helemaal bovenuit. En eigenlijk is bijna elk Roompot park goed !

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Carolien Dekker
Datum: 11 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Sebastian Breugelmans
Datum: 10 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Ingrid Leemburg
Datum: 14 oktober 2023

Mooi nieuw park, directe omgeving is helaas minder.
Bedden zijn vreselijk hard. Meer buitenverlichting

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 oktober 2023

Heerlijk park, zo mooi aangelegd daar word ik gelukkig van!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.