Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 juni 2024

Zalige, rustgevende vakantie in een mooi aangelegd park.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Gerrit
Datum: 15 juni 2024

Vakantie Agde 🏝️😎👍

Heb goede ervaringen met Roompot, , zijn in Ede en 2 x in Epe en 1 in Borger geweest, allemaal met goede ervaringen en fijne herrineringen, nu ook in Agde 😊

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juni 2024

Super vriendelijk medewerkers. Het park is verder ruimtelijk opgezet en van goede kwaliteit. Erg tevreden! ◡̈

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Jay
Datum: 12 juni 2024

Aanrader

Mooi nieuw park, met zorg aangelegd. Vriendelijk personeel, mooi zwembadje en leuke speeltuin. Gelukkig al enige schaduw van de bomen. Nieuwe, goed uitgeruste stacaravans.

rating-pie
Naam: John
Datum: 09 juni 2024

Genieten in Agde en omstreken.

Alles was zoals verwacht, uiterst vriendelijk, behulpzaam en bekwaam personeel, schone en volledig uitgeruste cabanes. Enige minpunt was dat wij met ons hondje niet op het terras mochten. Dus geen enkele keer op het park een terrasje gepakt en/of gegeten. Overal elders waren honden op terrassen meer dan welkom. Het park grenst aan een jeugdkampterrein, een onbestemd open terrein en een camping dit kan geluidsoverlast veroorzaken in de drukkere periodes.

rating-pie
Naam: Ad Swinkels
Datum: 08 juni 2024

We hebben een heerlijke vakantie gehad en nog 2 dagen bij kunnen boeken op het park.
Enige minpuntjes was het zitbanken binnen,zit voor geen meter.
En helaas geen inductie kookplaat,wat we wel verwacht hadden in zo’n modern mooi park.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Rémar
Datum: 27 mei 2024

Mei 2024

Bij binnenkomst door de entree, waan je jezelf in een andere wereld, d.m.v. het type verblijf, warme zomerse kleuren, zand met daardoor mooie houten vlonder paden en prachtige zomerse beplanting. Een mooi centraal gelegen receptie, zwembad en speeltuin waar jong en oud zich kan vermaken. Het verblijf was mooi schoon en van alles voorzien.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2024

Zeer goed verzorgd park op een zeer goede locatie

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2024

We hebben een heerlijk verblijf gehad! We misten wel een stofzuiger in ons huisje, zeker met al die pluisjes op het park dan krijg je op den duur slecht je huisje schoon. Het zou leuk zijn om iets van een kleine glijbaan of iets te hebben voor kinderen bij het zwembad. Voor de rest was alles super, vriendelijk personeel!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    7
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.