Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Aankomst en vertrek

Auto en parkeren

Roompot Beach Resort Agde is autovrij. Langs de rand van het park zijn parkeerplaatsen aanwezig. Op 3 plaatsen vind je bagagewagentjes. Niet vergeten om deze na gebruik weer terug te brengen! De mindervalidenwoningen beschikken over een eigen parkeerplaats direct naast het vakantieverblijf.

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar. 

Huisdieren

In een deel van de vakantieverblijven zijn huisdieren toegestaan. Je mag in dat geval maximaal 2 huisdieren meenemen. Per huisdier geldt een toeslag per nacht. Geef je huisdier altijd op bij het maken van een boeking. Bovendien moeten honden ten alle tijden aangelijnd zijn. In het restaurant, de speeltuin, de minimarkt, bij het Service point en het zwembad zijn huisdieren niet toegestaan.

In Frankrijk gelden regels voor het reizen met huisdieren. Elk huisdier moet in het bezit zijn van een Europees huisdierpaspoort en een geldige inenting tegen rabiës hebben. Ook moet het huisdier geïdentificeerd kunnen worden via een chip of tatoeage. Honden van categorie 1 en 2 zijn niet welkom op het park. Welke honden dat zijn, lees je op de website van de Franse ambassade. Bij aankomst wordt dit gecheckt, dus neem het vaccinatieboekje mee bij het inchecken.

Bezoekers

Familie of vrienden zijn van harte welkom om je te bezoeken op het park. Blijft er iemand overnachten? Laat je logé zich dan even melden bij het Service point. 

Met het vliegtuig

In de regio vind je 2 vliegvelden: Aéroport Béziers Cap d'Agde en Aéroport Montpellier Méditerranée. Vanuit Montpellier rijd je in ongeveer 1 uur naar het vakantiepark. Vanaf de luchthaven van Béziers ben je in ongeveer een half uur op je bestemming. 

Met het openbaar vervoer

Het park is prima met het openbaar vervoer te bereiken. Boek een rit met Thalys naar Parijs en stap vervolgens over op de TGV. Agde heeft een eigen treinstation. Vanaf het treinstation reis je met buslijn 2 naar het park. De dichtstbijzijnde bushalte is Notre Dame. Vanaf de bushalte wandel je in ongeveer 10 minuten naar de ingang van het vakantiepark. 

Aankomen, toegang & inchecken

Aankomst

Vanaf 16.00 uur kun je het vakantieverblijf in.

Toegang tot je vakantieverblijf

De sleutel voor het vakantieverblijf kun je bij het Service point ophalen. Hier ontvang je ook een keycard, waarmee je de slagboom naar het parkeerterrein kunt openen. Verwacht je buiten openingstijden van het Service point te arriveren? Neem dan contact op om afspraken te maken over het ophalen van de sleutel.

Vertrek & administratieve afhandeling

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Het vakantieverblijf laat je natuurlijk netjes achter. De eindschoonmaak hoef je niet te doen. Wel vragen we je om het volgende te doen:

  • Zet de meubels terug op de oorspronkelijke plek.
  • Verzamel beddengoed en handdoeken bij de deur.
  • Ruim de vaatwasser uit en zet de inhoud schoon in de kast.
  • Leeg de prullenbakken en breng het vuilnis naar de milieustraat van het park.
  • Veeg de vloeren.
  • Zet alle apparaten en de airco uit, sluit de ramen en doe de verlichting uit.

Vertrek

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten. De sleutel en keycard kun je bij het Service point inleveren. Vertrek je voor openingstijden van het Service point, dan kun je de sleutel en keycard in de brievenbus achterlaten. Indien je eerder dan de geboekte vertrekdatum vertrekt, vragen we je om dit te melden.

Terugstorten van de borg

Wij storten de borg binnen 7 dagen terug op je rekening als het verblijf netjes en schadevrij is achtergelaten en de inventaris compleet is. Is dat niet het geval, dan betalen we de reparaties of schoonmaakwerkzaamheden van de borg. Dit laten we altijd aan je weten. 

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.